ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - ΣΚΑΦΩΝ

 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - ΣΚΑΦΩΝ
Kelesis | Οδική Βοήθεια, Μεταφορές Οχημάτων &
Γερανομεταφορές ΚαλαμάταΗ εταιρεία μας “KELESIS” η οποία βρίσκεται στην Μεσσηνία και πιό συγκεκριμένα στην Καλαμάτα, με μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο των μεταφορών διαθέτει φορτηγά και γερανούς με πιστοποιητικά ελέγχου, που βεβαιώνουν την άρτια λειτουργία τους αλλά και την ασφάλεια που παρέχουν για οποιαδήποτε μεταφορά οχημάτων επιθυμείτε.

Οι μεταφορές εκτελούνται καθημερινά, όλο το 24ωρο από το έμπειρο και μόνιμο προσωπικό μας. Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο, μας επιτρέπει να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια των οχημάτων σας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής.
 
 
     
     
 
 
ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
  Αυτοκινήτων
  Μοτοσυκλετών
  Φορτηγά
  Clark
  Λεωφορεία
  Τροχόσπιτα
  Τρακτέρ
  Σκάφη
 
Eίτε αυτό χρειάζεται μεταφορά λόγω τροχαίου ατυχήματος ή μηχανικής βλάβης καθώς και για οποιοδήποτε άλλο λόγο και σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται ειδικά μετά από ατύχημα.

Για οποιαδήποτε μεταφορά οχήματος απαιτείται η παρουσία του ιδιοκτήτη του οχήματος ή εξουσιοδοτημένου προσώπου από αυτόν με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και κλειδιά του οχήματος.

Όποια και αν είναι η επιθυμία σας, το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα βρει μια λειτουργική λύση άμεσα και αποτελεσματικά. Χάρις τον άρτια εξοπλισμένο στόλο μας είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση.
 
     
     
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε άμεσα τις υπηρεσίες μας όπου και αν βρίσκεστε στην Καλαμάτα,
σε όλη την Μεσσηνία αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.