Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 
 
KELESIS
Οδική Βοήθεια, Μεταφορές Οχημάτων &
Γερανομεταφορές ΚαλαμάταΗ εταιρεία μας “KELESIS” η οποία βρίσκεται στην Μεσσηνία και πιό συγκεκριμένα στην Καλαμάτα, δραστηριοποιείται από το 1994 στο χώρο της οδικής βοήθειας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην Καλαμάτα, σε όλη την Μεσσηνία αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στολο που αποτελείται από ιδιόκτητους γερανούς και φορτηγά, το άριστα εκπαιδευμένο και μόνιμο προσωπικό της εταιρείας μας, σας προσφέρει με υπευθυνότητα αξιόπιστες ολοκληρωμένες λύσεις για την άμεση και ασφαλή μεταφορά του οχήματός σας και την ανύψωση αντικειμένων, πάντα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

Παράλληλα, δεν σταματάμε να επενδύουμε σε υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό με πιστοποιητικά άριστης λειτουργίας, ακολουθώντας τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής.
 
 
     
     
 
 
Συνέπεια & Επαγγελματισμός
Οποιαδήποτε στιγμή και αν χρειαστείτε οδική βοήθεια για το όχημά σας, είμαστε εδώ όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για να σπεύσουμε και να λύσουμε κάθε πρόβλημά σας.

Με αρωγό την εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό και τον άρτια εξοπλισμένο στόλο μας, μπορούμε να προβούμε σε ασφαλείς μεταφορές οχημάτων και ανυψώσεις αντικειμένων, τόσο στις έκτακτες ανάγκες σας, όσο και στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών βάσει των απαιτήσεών σας.

Στοχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η επιτυχής διεκπεραίωση των εργασιών μας στους τομείς της οδικής βοήθειας, μεταφοράς οχημάτων και ανύψωσης αντικειμένων, αλλά και η διαρκείς προσπάθειά μας για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.
 
     
     
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε άμεσα τις υπηρεσίες μας όπου και αν βρίσκεστε στην Καλαμάτα,
σε όλη την Μεσσηνία αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.