ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

 
 
ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Kelesis | Οδική Βοήθεια, Μεταφορές Οχημάτων &
Γερανομεταφορές ΚαλαμάταΣε περίπτωση βλάβης του οχήματός σας ή ατυχήματος είμαστε εδώ για εσάς, έτοιμοι επί 24ωρης βάσης, για να σπεύσουμε άμεσα κοντά σας και να σας βοηθήσουμε προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες οδικής βοήθειας με αίσθημα ευθύνης και άψογου επαγγελματισμού.

Η εταιρεία μας “KELESIS” η οποία βρίσκεται στην Μεσσηνία και πιό συγκεκριμένα στην Καλαμάτα και το άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό μας μπορούν να αναλάβουν την ασφαλή και άμεση μεταφορά του οχήματός σας στο μέρος που εσείς επιθυμείτε σε περίπτωση που έχει υποστεί μηχανική βλάβη, πρόβλημα ανεφοδιασμού, σκασμένο λάστιχο ή γενικώς ακινητοποιηθεί στην μέση του δρόμου.
 
 
     
     
 
 
Με ένα τηλεφώνημα στο 2721090011
θα είμαστε εκεί για εσάς, για να μεταφέρουμε εσάς και το όχημά ας στο συνεργείο που επιθυμείτε ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος επιθυμείτε στην Καλαμάτα, σε όλη την Μεσσηνία αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Η οδική βοήθεια (χωρίς συνδρομή) είναι μία από τις υπηρεσίες, που η εταιρεία μας έχει επενδύσει, έτσι ώστε να βρισκόμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο και να εξυπηρετούμε κάθε σας απαίτηση με απώτερο σκοπό την αύξηση των ικανοποιημένων πελατών που θα μας συστήσουν και σε άλλους.
 
     
     
 
 
Η εμπειρία πολλών ετών και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας διασφαλίζουν τη γρήγορη, κατάλληλη και ασφαλή εξυπηρέτηση των πελατών που μας εμπιστεύονται.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε άμεσα τις υπηρεσίες μας όπου και αν βρίσκεστε στην Καλαμάτα,
σε όλη την Μεσσηνία αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.